Schrijf & Yogaweek 27 mei t/m 2 juni 2018'A relaxed Mind is a Creative Mind'

In de lente van 2018 geven wij, Laura & Danielle opnieuw een ontspannen Schrijf & Yogaweek in het prachtige gebied de Haute Marne in Oostelijk Frankrijk.

Kom je genieten van de rust, lekker eten en veel tijd voor jezelf?

Eigen-TIJD(s)e Yogaweek

Tijdens deze schrijf- en yogaweek of eigenlijk, retraite, mag je bijna alles en hoef je haast niets. Op de ferme waan je je in een andere tijd en ben je echt even weg van alles dat er thuis speelt. Heb je behoefte aan tijd voor jezelf? Wil je de ruimte geven aan je creativiteit? Of wil je eindelijk yoga of schrijven weer eens oppakken? Ga dan mee op deze ontspannen yoga & schrijfweek op het mooie Franse platteland van de Haute Marne.
 
OVER DE WEEK
De schrijf & yogaweek vindt plaats van zondagmiddag 27 mei t/m zaterdagochtend 2 juni 2018. Aankomen kan vanaf 1600 uur, we gaan samen aan tafel om 18.30 uur. Elke ochtend en avond is er yoga, een meditatie of een andere vorm van ontspanning. De rust van de omgeving, de ferme en de yoga & meditatieoefeningen laten je creativiteit stromen. In de week zal daarom ook stilte een onderdeel zijn. De schrijfoefeningen van de middag brengen je op een bewuste wijze dichter bij wie je bent en wilt zijn en op een creatieve manier ga je tijdens deze week op zoek naar wat jou drijft. Er is naast het programma ook genoeg ruimte om te doen waar je behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld lezen, wandelen, schilderen of zelf lekker verder schrijven. Zaterdag is het afscheid om 10.30 uur, na het ontbijt.
 

Over Ferme de la Rochelle 

De Ferme heeft acht gastenkamers, twee badkamers, een huiskamer met open haard, een eetkamer, een ruime bibliotheek met een leestafel en veel boeken, een yoga- en meditatieruimte, en een speciale groepsruimte voor cursussen. 

De slaapkamers zijn groot, zo’n 20 tot 25 m2 ieder. De kamers zijn eenvoudig gemeubileerd: een goed tweepersoonsbed, een gemakkelijke stoel, een kast en een schrijftafel met stoel. Op drie van de grootste kamers staat een extra eenpersoonsbed. Alle kamers zijn aangesloten op de centrale verwarming. 

Bij het opknappen is er zoveel mogelijk rekening gehouden met de bestaande vormen en die “overgenomen”. Waar mogelijk zijn de prachtige stenen muren ‘in het zicht’ gelaten (pierres apparentes). De gastenkamers hebben allemaal hun eigen kleur gekregen. Overigens vind je op de kamers geen televisie of telefoon. Wel is er wifi in het hele huis geïnstalleerd zodat je kunt beschikken over een snelle internetverbinding.

Het gebouw wordt omringd door een grote tuin, en uiteraard is er de beschikking over een eigen ruime parkeerplaats.

Docenten:

LAURA STASSEN
van Zin & VerZin is tekstschrijver, schrijfdocent en creatieve dromer. Ze heeft een achtergrond in sociaal werk en literatuurwetenschap. Ze ziet overal verhalen en helpt anderen graag die van hen te vinden. Zie www.zinenverzin.nl


DANIELLE VAN GRIEKEN
van studio Vandaan is yogadocente, schrijfster en illustratrice. Ooit was ze historica en wetenschapper, maar sinds 10 jaar doet ze alleen nog maar waar ze gelukkig van wordt. Ze heeft haar eigen yogastudio in Utrecht waar ze samen met haar docenten lesgeeft in o.a. Flow yoga en Zwangerschapsyoga. Ze merkt in haar eigen leven steeds opnieuw hoezeer yoga & meditatie bevorderlijk zijn voor je creativiteit. Meer over Danielle.

 
PRAKTISCH
  • De retraite kost 649,00 euro.
  • VROEGBOEKKORTING: Boek je voor 31 oktober 2017, dan is de prijs slechts 599,00 euro!
  • De prijs is inclusief een eigen sfeervolle eenpersoonskamer en alle maaltijden, lessen en workshops.
  • Mocht je mee willen maar is het financieel niet mogelijk voor je? Neem dan contact met ons op. We kijken dan samen of we iets af kunnen spreken.
  • De maaltijden (ontbijt, lunch en diner) zijn volledig verzorgd en volledig vegetarisch en soms veganistisch. We kunnen er rekening mee houden als je een ander dieet hebt (glutenvrij, suikervrij, notenvrij etc).
  • Ferme de la Rochelle ligt in Serqueux (Haute Marne) op c.a. 6 uur rijden van Utrecht. We kunnen je helpen om samen met anderen ernaar toe te rijden. Meer info over de locatie. 

De Yoga & Schrijfweek wordt gesponsord door Yogi Tea! Tijdens de week kan je genieten van de lekkere én biologische thee. 


 
MEER INFORMATIE
Aanmelden voor deze week kan bij Danielle op:  info@studiovandaan.nl  - We horen het ook graag als je vragen hebt. 
Goed om te weten: met je inschrijving voor de week ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Wil je meer weten of de ferme? Kijk dan op www.fermedelarochelle.nl

Kan je onze data niet? Bekijk de andere retraites op deze locatie op www.bonneretraite.nl

   

__