Post-natale Yoga

 

Balancing your new lifePost-natale (voor na je bevalling) en Mama yoga is ontspannende yoga voor voor moeders die recentelijk bevallen zijn (v/a 6 weken na de bevalling) én voor mama's met oudere kindje(s). De les is er op gericht om het lichaam weer aandacht te geven, te versterken, rust te gunnen en weer 'bijeen te brengen', door de buik, rug en bekkenbodemspieren op een veilige en zachte manier te activeren. Daarnaast is tot rust komen en nieuwe energie opdoen door middel van beweging en ontspanning een belangrijk aspect van de lessen; iets waar je als (nieuwe/werkende) moeder wellicht veel behoefte aan hebt. Deze les is zonder babietjes zodat je écht even tijd aan jezelf kan besteden en zo een nieuwe balans kan vinden als moeder in het gewone leven. 

In de les combineren we yoga houdingen, versterkende pilates oefeningen, ademhalingstechnieken, meditatie en 'restorative' houdingen, om uiteindelijk tot een diepe ontspanning te komen. Oftewel, post-natale/Mama Yoga staat voor écht even tijd met jezelf.

Wees welkom voor een proefles zodat je het eerst eens kan proberen. 

Hier vind je het Lesschema, de Les Locaties en de Lestarieven.


Liever een post natale yoga privé les?
Heb je specifieke (bekken(bodem)) klachten sinds je bevalling of valt de post-natale fase je mentaal zwaarder dan gedacht? Je bent niet de enige!
In deze situatie kan een privé les post-natale yoga erg prettig zijn, zodat we al onze aandacht kunnen richten op dat wat je nodig hebt. 
We bieden deze speciale les aan in het Nederlands en het Engels. Als je meer hierover wil weten, wees welkom om even te mailen naar Danielle op info@studiovandaan.nl of in het Engels naar Anita op: dobriyogaspace@gmail.com of bel Anita even op: 06-48233237 (Engels). 

Tarief: 50,00 voor 1 uur. De dag en tijd van de les is flexibel en kan je met de docente zelf afspreken. 
Locatie: Oog in Al 
Boekingen: mogelijk vanaf 23 oktober 2017!