Over studio Vandaan

Oosterse Wijsheden als Leidraad

Studio Vandaan is opgericht door Daniëlle van Grieken (32) in 2008.


'Na het opzeggen van mijn baan in de wetenschap, besloot ik alleen nog maar te willen doen waar ik écht passie voor voelde: yoga, gezond leven en koken. Door de oprichting van studio Vandaan kan ik mijn hart volgen en mijn passies met andere mensen delen'.

Studio Vandaan's activiteiten lijken op het eerste gezicht erg van elkaar te verschillen, maar ze komen allemaal voort uit één overkoepelend streven: ik wil graag een positief verschil kunnen maken in je leven, al is het maar voor enkele momenten van bewustzijn, ontspanning, rust of verwondering door Yoga, Massage of door Lekker Eten.


Ik laat me inspireren door mijn Aziatische achtergrond en de Oosterse manier van leven. Ik grijp graag terug op de wijsheden die het Verre Oosten ons sinds oudsher te bieden heeft: Yoga, meditatie en ook de Ayurvedische voedingsleer kunnen ons ondersteunen in het drukke leven hier in het Westen. De Oosterse wijsheden kunnen ons helpen om bewuster, gezonder, en hierdoor ook gelukkiger te  leven, en te zijn. 

Ik hoop mensen te inspireren om aandachtig, open en aanwezig te zijn, met aandacht te bewegen, te ademen en in stilte te zijn, maar ook met aandacht te eten, te leven en te genieten. Mijn streven is om je je lichaam lichaam en de beweging ervan op een bewustere manier te laten ervaren en het hierdoor te eren en (leren) waarderen. Door middel van beweging (yoga), ontspanning (massage), als ook door gezonde voeding (koken), hoop ik mensen meer in contact en in balans te brengen met hun lichaam en geest. Ik hoop mensen te inspireren om goed voor hun lichaam te zorgen, zodat zij een gezonder, bewuster en gelukkiger leven kunnen leiden en hun hart kunnen volgen. 

De studio bestaat uit 3 elementen

 

  • Yoga Studio
    • Ik geef wekelijkse Yoga lessen  (Vinyasa, Zwangerschaps, postnatale Yoga en CARRYoga) en maandelijkse Meditatie sessies in Utrecht-Centrum en Utrecht-Oost. Ik verzorg ook privé yogalessen en Yoga en/of Meditatie clinics en workshops in opdracht van bedrijven of particulieren.

  • Massage studio:
    • Ik geef Ayurvedische Massage, Balinese Massage, Thaise Yoga Massage, Ontspanningsmassage met Rebalancing(R) technieken, en Nek, Schouder & Rug Massage in mijn studio en geef een Zittende Ontspanningsmassages bij je thuis of op kantoor. Daarnaast geef ik massageworkshops aan mensen die een Zittende Ontspanningsmassage willen leren geven.

 

 

Ik organiseer op aanvraag: