Omarm je mamalichaam - Workshop 7 aprilOmarm je Mamalichaam

Exclusieve Workshop op zaterdag 7 april 12.30-17.30 uur

In onze drukke levens als moeders vergeten we vaak snel de ongelofelijke dingen die ons lichaam heeft gedaan tijdens de zwangerschap en de bevalling. Je hebt een heel nieuw mensje gemaakt met je eigen lichaam. Hoe bijzonder dat is, is haast niet in woorden uit te drukken. Soms is het moeilijk om je post-natale lichaam hiervoor te eren en te waarderen en is het gemakkelijker om kritisch te zijn en alleen die dingen te zien die je anders zou willen. Onbewust heb je misschien zelfs een negatief beeld gekregen van je lichaam.

Hoewel je lichaam veranderd is na je zwangerschap en bevalling, zal docente Robin je in deze bijzondere workshop helpen om weer vanuit liefde naar je lichaam te kijken en het te beleven.  Het maakt hierbij niet uit hoe lang geleden je zwangerschap was, alle moeders zijn welkom.
 

Wat doen we?

In deze workshop krijg je inzichten in de manieren waarop je naar je lichaam kijkt. Door deze inzichten leer je op een constructieve manier omgaan met je lichaam en (weer) vanuit liefde naar je eigen lichaam te kijken. Daarnaast kijken we naar hoe je na je zwangerschap weer goed kan afstemmen met je lichaam en wat het nodig heeft aan voeding zodat je bijvoorbeeld minder snel te veel eet.

De workshop bestaat uit een gedeelte theorie, waarin het een en ander wordt uitgelegd over onze kijk op ons lichaam en de betekenis van je zwangerschap & de bevalling hierin. Een ander gedeelte bestaat uit oefeningen –waarvan een ondergeschikt deel yoga en meditatie- die je alleen, of in duo’s doet. Ook zal er door het delen van onze ervaring de mogelijkheid zijn om te leren van elkaar. Tenslotte krijg je aan het einde van de workshop een aantal oefeningen mee voor de opvolgende week om zo te integreren wat je geleerd hebt.

Goed om te weten: De workshop is er niet op gericht om het lichaam te veranderen. Voor het opbouwen van kracht en fitheid raden we onze postnatale yogalessen aan.
 

Robin Hoenkamp

Yogadocente

Robin volgde tijdens haar zwangerschappen in 2013 en 2015 zwangerschapsyoga wat zo goed beviel dat ze zelf de Birthlight zwangerschapsyoga opleiding ging doen. Als juridisch adviseur weet ze uit ervaring hoe belangrijk het is om tijdens de zwangerschap tijd te nemen om door middel van yoga te zorgen voor het lichaam en baby, minder in het hoofd te zitten en voldoende te ontspannen.

 

Praktische Info

  • Docente: Yogadocente Robin Hoenkamp
  • Dag/Tijd: Zaterdag 7 April 12.30-17.30 uur
  • Locatie: Het Tuinhuis in de tuin van ‘Het Groene Dak’. De ingang van de tuin vind je op de Augusto Sandinostraat 68, Utrecht
  • Tarief: 55,00
  • Je aanmelden kan via de mail bij Danielle op info@studiovandaan.nl
  • Plekjes zijn beperkt tot 15 dames.
  • Heb je vragen? Neem zeker even contact met ons op!