Lekker eten

De Kookstudio : Samen genieten van gezond en lekker eten


Ik sta voor:

  • Lekker eten!
  • Vegetarische en/of veganistische gerechten, vaak, maar niet altijd, met een Aziatische basis
  • Zo veel mogelijk biologische en seizoensproducten
  • Gezelligheid aan lange tafels, met mensen die je kent, of juist niet!


De kookstudio is ontstaan omdat ik zelf zo van koken houd, maar ook omdat bewust met voeding bezig zijn past bij een leefwijze waarin het lichaam een grote rol speelt. Willen we onszelf gezond en gelukkig houden, dan is gezonde voeding cruciaal. 

Ik ben zelf al 18 jaar overtuigd vegetarier om verschillende redenen. Ik wil niet dat er dieren gedood worden voor moijn voedsel, er zijn genoeg alternatieven en vegetarisch/veganistisch eten is bovendien een groene en duurzame keuze. De
De Aziatische keuken is mijn specialiteit. Ik ben zelf half Indisch, dus het Indische eten is me met de paplepel ingegeven! Maar ook de andere Aziatische keukens bieden zoveel gezonde, vegetarische & veganistische mogelijkheden dat ik me vooral met deze keuken bezighoud. 

Graag wil ik je kennis laten maken met alles wat de vegetarische en veganistische keuken te bieden heeft:

Schuif eens aan een van de lange tafels met allemaal nieuwe mensen tijdens mijn Huiskamerrestaurant Daan's Delight in Deil of in Utrecht of ik kook voor jouw familie, vrienden of groep collega's een drie-gangen diner op locatie of in mijn kookstudio tijdens een besloten diner ofwel een Huiskamerrestaurant op maat. Er is van alles mogelijk!

 

Kookstudio opties:

  • Daan's Delights - Maandelijks, vegetarisch Huiskamerrestaurant in Utrecht
  • Huiskamerrestaurant op Maat - Besloten dineren met een vegetarisch of veganistisch 3 of 4-gangendiner in Utrecht of op locatie. Het vlees mis je niet; beloofd!

Vind hier de Tarieven van de Kookstudio

 

"Met 10 meiden een kookworkshop bij studio Vandaan gevolgd in Danielle's fijne studio. Een groot succes. Veel geleerd en erg genoten van overheerlijke gerechten. Wij kookten in tweetallen verschillende gerechten voor de rijsttafel. Danielle stuurt iedereen op een ontspannen manier aan. Zo worden alle gerechten overheerlijk en blijft er voldoende tijd om gezellig te praten tussendoor. Een aanrader voor iedereen." Frederique, Utrecht, 15 Juni 2014