Fertility
4 weekse-cursus Fit for Fertility start in Januari 2018.

Sinds het voorjaar 2017 is Danielle gediplomeerd Fit For fertility Yoga Coach en geeft zij een cursus in Fertiliteitsyoga. Ze heeft de opleiding gevolgd bij fertiliteits-guru Rika Lukac (van het boek Innesteling), die niet alleen persoonlijk mooie resultaten behaalde met haar strategie van voeding en yoga, maar ook vele, vele vrouwen hielp om hun grote kinderwens te laten uitkomen. Helaas is zwanger worden niet voor iedereen even vanzelfsprekend en gaat er soms een langdurig, pijnlijk en verdrietig traject aan vooraf.

Rika en haar docenten hebben tot doel om dames te helpen in het soms moeilijke proces van zwanger worden en hen te ondersteunen met advies over voeding, yoga en een bewuste levensstijl. We willen laten zien dat je, in welke fase of traject je ook zit, je invloed kan uitoefenen op je lichaam en geest en je met ontspanning, goede voeding en yoga, de bevorderende condities kan crëeeren die voor zwanger worden en blijven, zo hard nodig zijn. 


Danielle zal de cursus Fertiliteitsyoga aanbieden in een reeks van vier lessen in vier weken. Deze opzet hebben we gekozen om het mogelijk te maken de oefeningen en de voedingstips stap voor stap te integreren in je dagelijkse leven. De cursus is geen quick-fix, maar kan je het beste zien als een stap op weg naar een bewustere levensstijl waarin goede voeding en ontspanning een grote rol spelen. 

Hier lees je meer over de 4 weekse-cursus Fit for Fertility die start in Januari 2018.
Aanmelden, vragen of meer informatie, kan je stellen en vinden via info[at]studiovandaan.nl